Changekitchen gelooft in de kracht van diversiteit

Werken bij Changekitchen

Changekitchen zoekt voortdurend helden en pioniers die binnen en buiten de gevestigde orde het verschil kunnen en willen maken. Een collega die doet waarin hij/zij het beste is. Samen zorgen we voor gedeeld succes, resultaten die niemand voor mogelijk hield.

Omarm jij graag verandering en vernieuwing met een vleugje onzekerheid? Heb jij het lef om af en toe ondeugend te zijn, met het goede doel voor ogen, want het halen van resultaat vind je, net als wij, vanzelfsprekend? Durf jij actief bij te dragen aan het inzetten van de nieuwste technieken en methodes om organisaties te faciliteren naar nieuw succes? En is bedrijven gepassioneerd helpen bij duurzame verandering en verbetering jouw uitdaging? Onderzoek dan eens of aansluiten bij Changekitchen iets voor jou is.

Changekitchen is maximaal flexibel georganiseerd; kent geen traditionele managementstructuur, kent geen traditionele eigendomsstructuur. Bij Changekitchen is het gezamenlijke doel de baas. Iedere partner doet dat waarin hij/ zij het beste is en laat anderen ook excelleren in diens expertise en bijdrage. Wij kennen geen (vaste) dienstverbanden. Bij Changekitchen kiest ieder als ondernemer er elke dag weer voor om zijn/haar bijdrage te leveren.

Benieuwd naar de praktijk?
Bekijk onze opdrachten

Meer weten?
Mail ons!

Changekitchen

Nader kennismaken met een partner? Bekijk hier wie er werken