Een doel is een droom met een deadline.

Werken bij Changekitchen

Changekitchen zoekt voortdurend helden en pioniers die binnen en buiten de gevestigde orde het verschil kunnen maken. Een collega die doet waarin hij/zij het beste is en zo zorgt voor succes, samen met onze opdrachtgevers.

Omarm jij graag verandering en vernieuwing en ben jij niet bang voor onzekerheid? Heb jij het lef om af en toe de gebaande paden te verlaten, met een helder doel voor ogen? Ben jij gedreven om bedrijven te helpen bij duurzame verandering en verbetering? Durf jij actief bij te dragen aan het inzetten van nieuwe technieken en methodes om resultaten te boeken? Onderzoek dan eens of het iets voor jou is om je aan te sluiten bij Changekitchen.

Changekitchen is maximaal flexibel georganiseerd en kent geen traditionele managementstructuur of eigendomsstructuur. Bij Changekitchen is het gezamenlijke doel de baas. Iedere partner doet dat waarin hij/ zij het beste is en laat anderen ook excelleren in diens expertise en bijdrage. Wij kennen geen (vaste) dienstverbanden. Bij Changekitchen kiest ieder als ondernemer er elke dag weer voor om zijn/haar bijdrage te leveren.

Benieuwd naar de praktijk?

Meer weten?
Mail ons!