Waardevolle organisaties omarmen onzekerheid, verandering en vernieuwing.

Wat we doen

Changekitchen levert een waardevolle bijdrage aan de ontwikkelingen bij haar opdrachtgevers. Hoe? Door hen te helpen beter, slimmer en flexibeler in te spelen op veranderingen om hen heen, waardoor ze blijvend betere resultaten behalen. Het vergroten van het aanpassingsvermogen, reflectie, verdieping en een succesvolle implementatie staan hierbij centraal.

We richten ons op alle soorten organisaties in het private en publieke domein; ondernemingen, maar ook non-profit-organisaties in gezondheidszorg, vervoer en openbaar bestuur. We werken altijd met het behalen van een doel en met resultaat voor ogen. Ons motto is dan ook ‘het doel is de baas’.

Wij werken samen met onze opdrachtgevers vanuit verschillende functies; als interim-, programma- of projectmanager, als facilitator, adviseur of coach. Hieronder lichten wij er een aantal nader toe.

Verandermanagement

Je bedrijf of instelling kan op twee manieren veranderen. Omdat de mensen moeten. Of omdat de mensen willen. Wij geloven in de tweede optie.

Meer weten?
Interimmanagement

Changekitchen is gespecialiseerd in interimmanagement bij verandering. Onze interimmanagers zijn stuk voor stuk bedreven in het leiding geven aan verandering.

Meer weten?
Leiderschapsontwikkeling

Leiderschap zit vol met paradoxen. De tegenstelling tussen betrokkenheid en distantie, tussen innovatie en behoudendheid, en tussen veranderen en beschermen.

Meer weten?
Coaching

Haal het beste uit jezelf en je team, door individuele- of teamcoaching van Changekitchen. Ontdek mogelijkheden om beter, efficiënter en met meer energie te werken.

Meer weten?
Trainingen

Een organisatie in beweging vraagt nieuwe vaardigheden zoals flexibiliteit, mensen meenemen en kansen herkennen. Onze maatwerk trainingen helpen je en je organisatie daarbij.

Meer weten?
Studiereizen

Reis mee met Changekitchen en laat je inspireren om actuele thema’s op een nieuwe manier te benaderen.

Meer weten?

Je wilt iets veranderen, wij hebben de kennis, de ervaring en de tools.

Instrumenten die helpen bij verandering

Succesvol en blijvend inspelen op verandering, vergt van organisaties in elke situatie weer een nieuwe aanpak. Om daar succesvol bij te helpen, vraagt het ook aanpassingsvermogen van ons. Daarom maakt Changekitchen voor elke vraag, voor elke opdrachtgever, een aanbod op maat.

In de afgelopen jaren heeft Changekitchen een aantal instrumenten ontwikkeld die daarbij helpen, zoals Change Readiness Inventory, Carefix en Great Place inventory.

Carefix

Direct inzicht of voldoen aan wet- en regelgeving?

Meer weten?
Change Readiness Inventory

Meer inzicht in hoe effectief je veranderingsproces verloopt?

Meer weten?
Great Place Inventory

Vitale mensen presteren beter, zorgen voor een hogere klanttevredenheid en zijn minder ziek.

Meer weten?