Get unstuck.

Waldo van Leeuwen

Opgegroeid in een ondernemersnest, werd ik al vroeg betrokken bij allerlei zakelijke uitdagingen en leerde ik dat dit was wat ik wilde. (Aan) bedrijven bouwen.

Met mijn studie financial en change management, leerde ik dat dit bouwen meer was dan veel omzet realiseren. Het gaat er voor mij om een organisatie te creëren die zelfstandig draait en waar eenieders energie positief bijdraagt aan het geheel. Financieel resultaat is dan een logische uitkomst.

Daarnaast heb ik als kind veel mogen reizen en daarmee een maatschappelijke betrokkenheid opgebouwd. Ik doe graag iets waarmee we een verschil maken of elkaar helpen. Dit alles heeft mij gebracht tot rollen als algemeen en commercieel directeur of ondernemer in de zakelijke dienstverlening, media, food en tech branche.

Wanneer ik niet ‘werk’, vind ik mijn rust in koken en sporten en bezig ik mijzelf ook graag met reizen, mode en design.

#succcesvolveranderen #wendbareorganisatie #detachering #ondernemen