Focus op resultaat en je zult nooit veranderen, focus op verandering en je zult resultaat zien.

Wat we doen

Trainingen

Alles is in verandering. Altijd. Nu, vroeger en de toekomst. Dat brengt veel goeds, maar is soms ook knap lastig en complex. Een dergelijke complexiteit roept bij veel mensen de neiging op, om zo veel mogelijk te willen beheersen en controleren.

Gesprekken over het veranderproces zijn daarom vaak rationeel van aard en instrumenten die worden ingezet, hebben meestal een analytisch en methodisch karakter. De grootste invloed op verandering komt echter van niet rationele, analytische of methodische factoren. Succesvol veranderen gaat vooral over hoe mensen zich voelen. Juist de niet-rationele factoren en vaardigheden zijn uiteindelijk het meest bepalend voor het succes van het veranderproces; flexibiliteit, mensen meenemen en kansen herkennen bijvoorbeeld.

Onze maatwerk trainingen helpen jou en je organisatie daarbij, passend bij de situatie en de specifieke leervragen van de deelnemers. Ons aanbod varieert daarom in inhoud en in omvang; van een korte training van een dagdeel tot uitgebreide programma’s die zich uitstrekken over meerdere maanden. Maar altijd: met een concreet resultaat voor ogen.

Schrijf je in voor het programma WAARACHTIG LEIDERSCHAP en breng bewust beweging in de wereld. Nu.
Lees hier meer over de unieke opzet en maak het verschil.

Meer weten?
Mail ons!