Wij structureren wendbaarheid

Changekitchen Structure & Systems

Changekitchen Structure & Systems ziet organisaties als ecosystemen en richt deze in om wendbaar te blijven waarbij kernbegrippen zijn structureren, harmoniseren, standaardiseren, optimaliseren, traceerbaarheid en verantwoording. Wij hanteren een holistische blik en zien dat elk systeem (ambitie, doel, oplossing) deel uitmaakt van een groter systeem en elk onderdeel bijdraagt aan de functie. Wij maken werken expliciet. Het halen van doelen, heldere communicatie en mensen gemotiveerd laten presteren staat centraal, of we nou kiezen voor agile, zelfsturend, hypertext of welke vorm dan ook.

Changekitchen gelooft in de samenhang tussen strategie, structuur en cultuur. Het een volgt het ander niet meer op, maar er is een voortdurende wisselwerking. Daarom hebben wij alle benodigde expertise in huis.

Ons onderdeel Structure & Systems is eind september versterkt met het welkom heten van Dutch Boosting Group in de Changekitchen Familie. Samen verfijnen we de weg naar het inrichten van Fit for Future organisaties om zo onze hoogste missie te volbrengen: Cultivating Meaningful Organisations.

Meer weten?
Neem contact op met: