Vitaal in hoofd en lijf geeft energie voor verandering

Sofia Oomen

Sofia helpt teams en individuen om bewuster te handelen, wendbaarder te worden en hun doelen beter te behalen. Ze kijkt hierbij niet alleen naar de zichtbare structuren van de organisatie, maar ook naar wat er speelt onder de oppervlakte. Door op een dieper niveau naar de vraag te kijken, ontstaan er belangrijke inzichten.

“We gaan samen op zoek naar belemmerende overtuigingen en onderzoeken we hoe we deze kunnen ombuigen naar stimulerende mechanismen. Door deze verdieping vergroten we de kans om daadwerkelijk positief te veranderen. Niet voor even, maar blijvend.”

Vertrouwen en verbinding en vormen de basis voor elk coachingstraject. Sofia luistert, kijkt en spiegelt. Ze weet hierbij een luchtige sfeer te bewaren, met plaats voor humor en gelijkwaardigheid. Zo schept ze de ruimte die mensen nodig hebben om met overtuiging en moed een positieve verandering te realiseren.

In beweging komen is cruciaal bij verandering. Letterlijk. Thema’s die spelen binnen een werksituatie, maakt Sofia daarom graag zichtbaar via wandelcoaching of bootcamp coaching. Door deze focus op vitaliteit in lijf en hoofd, komen we snel tot de kern. Met dit inzicht kan het team of individu stap voor stap bouwen aan een nieuw fundament in de werksituatie.

#coaching #verbinding #vitaliteit

Op zoek naar een collega? Ontmoet ze hier