Een droom is een doel met een datum.

Partners met dezelfde visie

Sjoerd Langelaar Jansen Venneboer

Sjoerd is organisatieadviseur en interimmanager op het snijvlak van strategie en executie. Hij wordt gedreven door vooruitgang en het bouwen van toekomstbestendige en waardevolle organisaties. Sjoerd biedt bestuurders en ondernemers perspectief, veranderkracht en rust. Vooral in uitdagende situaties én bij het realiseren van vernieuwing en versnelde groei.

Meer dan 20 jaar ervaring in strategie, transformatie en performance, maakt van Sjoerd een professional met een waaier aan hoogwaardige skills: innovaties, project- en programmamanagement, professionalisering van bedrijfsvoering, herpositionering, start ups, fusies en overnames. Onder al deze praktijkervaring ligt een stevige theoretische basis met opleidingen op het gebied van bedrijfswetenschappen, consultancy en organisatie- en systeem coaching. Sjoerd is bekend in het domein van zakelijke- en financiële dienstverlening, industrie, professionele serviceorganisaties, vervoer, onderwijs en care & cure. Ook heeft hij ervaring met business development en in organisaties met meerdere eigenaren, zoals medisch specialisten, advocatenkantoren en familiebedrijven.

“Het doel of eindbeeld staat in mijn aanpak centraal en veranderen blijft ook mensenwerk. Ik zie altijd perspectief en weet concreet wat te doen, ook als zaken vastzitten."

Kenmerkend voor Sjoerd? Hij  is analytisch én creatief, hij weet mensen te bewegen en komt snel tot de kern. Hij gelooft in samen een doel bereiken en veranderen door gebruik te maken van wat er al is. Intuïtief én met inzet van zijn brede kennis en ervaring. Sjoerd is oplossingsgericht en neemt effectief besluiten. Daarbij schakelt hij makkelijk tussen niveaus en disciplines, en overbrugt hij de belangen van stakeholders en generaties.

#interimmanage #organisatieadviseur #strategie-executie #transformatie