Veranderen begint met aandacht.

Partners met dezelfde visie

Saskia Drenth

Saskia, opgeleid als facilitair manager, werkt ruim 18 jaar in de gezondheidszorg. Zij enthousiasmeert en motiveert mensen door hen bewuste aandacht te geven en daarmee het vertrouwen tot verandering te bewerkstelligen.

Saskia doet dit in de rol van beleids- en/of kwaliteitsadviseur, project- en/of interim-manager. Zij voelt zich vooral uitgedaagd als er orde in de chaos geschept moet worden.

"Ik laat mensen zien wat hun unieke talent is en welke resultaten ze daarmee kunnen bereiken. Dit doe ik in een open gesprek; 1-op-1 of in een groep. Hierdoor ontstaat begrip, inleving in de ander en het loslaten van dingen die niet langer werken. Daarna zijn mensen, teams, vaak in staat om te werken aan een ander perspectief."

Saskia is een sprankelende en inspirerende persoonlijkheid. Met een flinke dosis creativiteit, energie en aandacht voor de ander richt zij zich met enthousiasme op het doel van de opdracht. Saskia regelt, ziet kansen, is ondernemend en haalt altijd resultaat. 
Daarnaast is zij ook voedingscoach en interieurstyliste.

"Ik hou van de combinatie van aandacht voor een ander en samenwerken aan een concreet doel. Structuur aanbrengen, daadkracht en mensen verbinden. Ik zie altijd mogelijkheden."

#interimmanagement #zorg #gezondeten #personalcare