Waar energie is, is verandering.

Partners met dezelfde visie

Rianne van Gelderen

Ken je Rianne al? Ze heeft jarenlange ervaring binnen HR, organisatieontwikkeling en change. In rollen als adviseur, (interim)manager en projectleider was Rianne van betekenis, vooral in de onderwijssector en in het bedrijfsleven. Dit zorgde voor een brede ervaring, die van meerwaarde is bij tal van opdrachten. De rode draad? Van begin tot eind iets nieuws neerzetten, zodat organisaties écht vernieuwen en veranderen.

“Daar waar de energie zit, zit de verandering. Ik geloof sterk dat dat belangrijk is om mensen en organisaties in beweging te krijgen. De gewenste verandering volgt dan sneller”

Rianne stelt veel vragen en ziet snel wat er nodig is. Ze combineert haar analytisch talent, met een energieke en enthousiasmerende communicatiestijl. Ze maakt gemakkelijk contact en met haar humor en frisse ideeën, krijgt ze mensen snel mee. Zo weet Rianne ook de talenten en energie van anderen aan te boren en zorgt ze voor blijvende impact.

“Deel je toekomstdroom met mij, en ik breng deze tot leven. Ik duik graag in complexe puzzels; samen ontrafelen we vraagstukken tot de essentie op tafel ligt en de beste vervolgstappen helder zijn. Ik ben nieuwsgierig, zit vol ideeën, heb een scherpe blik en breng mensen in beweging. Die eigenschappen zet ik gericht in, bijvoorbeeld bij het samen met de organisatie ontwikkelen van een visie en strategie en het neerzetten van een nieuw concept.”

De aanpak van Rianne leidde bij verschillende organisaties al tot mooie resultaten op het gebied van HR-strategie- en visieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling en Learning & Development.

#strategieontwikkeling #organisatieontwikkeling #HR #humor #creatief #analytisch