Zonder wrijving geen glans.

Partners met dezelfde visie

Raymond Eilander

Raymond verhoogt de impact en betekenis van strategie implementatie en performance voor leiders en professionals die het verschil willen maken. Hij heeft een besmettelijke energie en weet enthousiasme aan te boren om moedige keuzes te maken, expliciet te werken, de boven- en onderstroom te verbinden zowel persoonlijk, bij teams en als in organisaties.

Als psycholoog en voormalig trainer/coach voor de Baak, begrijpt hij als geen ander de uitdagingen van leiders, professionals en de werking van teams. Ruim 15 jaar ervaring als zelfstandig adviseur en organisatiecoach heeft hem geleerd hoe de zakelijkheid van een organisatie te verbinden met de motivatie en betrokkenheid van de mensen die ertoe doen.

"We hebben elkaar nodig om glans te geven aan wie je bent, wat je kan en hoe je van betekenis bent. Elkaar uitdagen, een beetje wrijven maar bovenal jezelf en de ander in het licht zetten is de bron voor enthousiasme waar mens, teams en organisaties van gaan vliegen. Vlieg je met me mee?"

Zijn half-Indische achtergrond en leven als rugbycoach bij HRC, muzikant en vader van 3 pubers houdt hem met beide benen op de grond. Zelfverzekerd en relativerend over zijn toegevoegde waarde. Raymond is medeoprichter van Changekitchen Strategy & Performance, waar hij samen met Ray Pijpers, impact wil maken en van betekenis wil zijn voor klanten en associates.

#enthousiasme #impact #betekenis #strategieimplementatie #performanceverbetering #watkanwel.nl