Expliciet werken met energie.

Partners met dezelfde visie

Ray Pijpers

Ray verhoogt de impact én betekenis van strategie implementaties en verbetert de performance ontwikkeling bij zijn klanten. In zijn visie is het bereiken van je bedrijfsdoelen altijd een combinatie van het heel concreet en betekenisvol maken van wat je wilt bereiken, het cultiveren van een high performance team en processen en mechanismen in je organisatie daaraan echt ondersteunend maken.

Door zijn achtergrond als consultant en lid van het executive leadership team van een groot technologie- en adviesbedrijf, kan hij jou en je team helpen doelen en bijbehorende KPIs concreet te maken, expliciet te werken en de bijbehorende skills te ontwikkelen. Hierbij heeft Ray een specifiek voorliefde voor de bedrijfsfuncties leiderschap & strategie, sales en business operations.

“Er is niets wat meer energie geeft en je team motiveert, dan het halen van doelen die betekenis en impact hebben”.

Ray is medeoprichter en Managing Consultant bij Changekitchen Strategy & Performance waar hij samen met Raymond Eilander en andere senior professionals en experts met name klanten bedient in de sectoren Professional Services, ICT en High Tech, van scale-ups tot grote internationale corporates.

In zijn vrije tijd is Ray judoleraar bij Judoclub Paddepad in Den Haag, waar hij ook woont. Hij is getrouwd met Lotte, vader van 3 volwassen zonen en baasje van labradoodle Mila.

#explicietwerken #highperformance #strategieimplementatie #performanceverbetering #succesvolveranderen