Organisatiesucces is mensenwerk.

Partners met dezelfde visie

Nadine Schotte

Nadine ontwikkelt organisaties en teams en heeft ruime ervaring in het leiden en managen van teams en projecten in zowel de profit als non-profit sector, voor kennisintensieve organisaties, staffing organisaties en hands-on ondernemingen. Daarnaast werkt zij als trainer, geaccrediteerd ACT® teamcoach en faciliteert strategiesessies voor managementteams.

Crisesmanagement en het overbruggen van verschillen tussen teams en directies is haar op het lijf geschreven. Zij is richtinggevend en dienend, helder over visie en gewenste resultaten, en creëert vertrouwen, waarmee zij het nemen van verantwoordelijkheid en beslissingen stimuleert. Daarnaast weet zij met relativering, humor en lef moeilijke beslissingen lichter te maken.

"De toegang tot organisatiesucces en waardevolle samenwerkingen zit naar mijn idee niet in modellen en processen. Deze ligt in de duidelijkheid van de individuele taak, bekwaamheid op deze taak en de ruimte om als mens autonoom te kunnen handelen."

Nadine start elke dag vroeg met een wandeling met haar honden langs het strand in Den Haag en een duik in zee. Zij houdt van koken, kunst en cultuur en werkt als vrijwilliger voor Buddy Network. Familie en vrienden ziet zij als het grootste cadeau en tevens spiegel van het leven.

#crisismanagement #verandermanagement #coaching #strategieimplementatie #succesvolveranderen