Je hoeft geen manager te zijn om leiderschap te tonen!

Partners met dezelfde visie

Monique van Bokhorst

Monique werkt al meer dan 15 jaar aan het ontwikkelen van leiderschap in organisaties. Zij doet dat veelal in verandertrajecten in de rol van (team)coach, trainer en interimmanager. Monique brengt zaken die vastzitten, in beweging. Zij doet dat met veel enthousiasme, doortastendheid, daadkracht en compassie.

Monique gelooft dat organisaties die van betekenis zijn en geleid worden vanuit hun kernwaarden, duurzaam succesvoller zijn. Medewerkers van deze organisaties zijn bevlogen en kunnen flexibel omgaan met veranderingen. Zij begeleidt organisaties en mensen in de weg hiernaartoe; vanuit kernwaarden, drijfveren en doelen naar concreet gedrag.

“Eigenaarschap vergroten is cruciaal om veranderingen te laten slagen. Medewerkers kunnen hiertoe een persoonlijke ontwikkeling maken, maar in de organisatie moeten ook randvoorwaarden zoals vertrouwen, transparantie en regelruimte in orde zijn. Ik besteed dan ook veel aandacht aan de team- en organisatiedynamiek, zowel in de bovenstroom als in de onderstroom.”

Monique legt snel de vinger op de zere plek; ze is kritisch en houdt niet van half werk. Haar glas is halfvol en ze staat positief en licht in het leven. No nonsens en met twee voeten op de grond. Ze is energiek, een teamspeler, betrokken en maakt graag plezier in het werk.

#leiderschap #bevlogenheid #vitaliteit #wendbareorganisatie #positievepsychologie