Niets is in beton gegoten.

Partners met dezelfde visie

Maurijn Wognum

Maurijn is een ervaren professional die graag kijkt met een positief kritische blik. Bewust maar niet geïntimideerd door het aanwezige krachtenveld, ziet hij altijd nieuwe mogelijkheden om samen te verbeteren. Hij gaat met overzicht, energie en humor, pragmatisch aan de slag en houdt ervan om sterk participerend en creatief te werk te gaan. Maurijn zet zijn ervaring en inzichten in, om zaken eenvoudig en logisch te maken en is resultaat- en actiegericht.

Maurijn heeft een brede achtergrond in sales, productmanagement en strategic procurement, bij grote technologiebedrijven. Hij helpt je graag met het expliciet maken van de strategie in ketenmanagement en inkoop en daarmee ook als organisatieonderdeel wendbaar en flexibel te blijven.

"Juist door de strategie expliciet te maken, blijft de organisatie flexibel en wendbaar om de beste resultaten te bereiken. Mijn ervaring is dat niets in beton gegoten is en er altijd mogelijkheden zijn voor effectiever en efficiënter werken."

Maurijn is associate bij Changekitchen Strategy & Performance waar hij samen andere senior professionals en experts klanten bedient in met name de sectoren professional services, ict en high tech, van scale-ups tot grote internationale corporates.

In zijn vrije tijd is Maurijn fervent golfer en houdt van koken. Hij is getrouwd met Barbara, vader van 2 grote zonen die hem dwingen ook thuis scherp te blijven.

#enthousiasme #impact #betekenis #strategieimplementatie #performanceverbetering #zerobasedtranformation #end2end #procurement