Een probleem daadwerkelijk tot in de kern doorgronden en (h)erkennen, is al de helft van de oplossing

Marit Oosenbrug

Marit helpt mensen en organisaties die vastlopen, een nieuwe stap te zetten in hun ontwikkeling. Uitgangspunt hierbij is zelfredzaamheid, verbinding tussen hart en hoofd, en het op natuurlijke wijze verbinden van menselijke maat en financiële doelen.

Marits grootste kracht als organisatie-adviseur en coach, is een scherpe creatieve geest gecombineerd met sensitiviteit. Ze is vernieuwend en vasthoudend. Marit ziet verbanden die anderen niet zien, weet in complexe situaties mensen te verbinden en zaken voor elkaar krijgen. Ze herkent patronen en ordent bestaande informatie op een nieuwe manier, waardoor er kansen zichtbaar worden. Op deze manier helpt zij mensen en organisaties een stap verder.

“Ik ben de opticien en audicien van organisatie. Ik laat mensen met andere brillen naar hun eigen organisatie, hun collega’s en zichzelf kijken en help mensen om met een andere mindset te luisteren naar wat er wordt gezegd. Daardoor ontstaat er verbinding op alle niveaus.”

Marit heeft een brede achtergrond. Als organisatie-adviseur heeft zij opdrachten gedaan voor grote multinationals en het MKB in diverse sectoren; van missie, visie en strategie-ontwikkeling tot cultuurverandering en boardroom-issues. Ook deed ze verregaande expertise op binnen de zakelijke dienstverlening bij ondernemingen als Loyens & Loeff, PricewaterhouseCoopers en ABN AMRO.

Continu blijven leren en ontwikkelen staat hoog in het vaandel bij Marit. Dat geldt ook voor haarzelf. Haar studies bedrijfskunde en fiscaal recht, vulde zij aan met een MBA aan Nyenrode Business Universiteit, PRINCE2 en veranderkunde aan SIOO. Marit is een Certified Management Consultant (Orde van Organisatieadviseurs). Momenteel breidt ze haar skills uit, op het gebied van zakelijk tekenen en organisatiepsychologie.

#persoonlijkleiderschap #strategieontwikkeling #missieontwikkeling #visieontwikkeling

Op zoek naar een collega? Ontmoet ze hier

X