Wat ik bijzonder vind aan Changekitchen is dat ze maatwerk leveren.

Opdrachten

De Doelen

De situatie bij aanvang

De Doelen is een veelgeroemd concertgebouw, maar tevens een state-of-the-art congresgebouw. In de combinatie van deze twee functies is de Doelen veruit de grootste van Nederland.

Door verschillende ontwikkelingen zoals de subsidiekortingen van de gemeente Rotterdam, de bezuinigingen van de rijksoverheid, de BTW verhoging op toegangsbewijzen en de algemene koopkrachtdaling is het voor de Doelen noodzakelijk om nú maatregelen te nemen, wil de organisatie ook in de toekomst sterk, gezond en flexibel zijn.

De opdracht
Begeleid het proces van het samenvoegen van twee afdelingen zodat de kosten gereduceerd worden en de kwaliteit omhoog gaat. Voer daarnaast een klant-tevredenheidsonderzoek uit om de kwaliteit vanuit het perspectief van de klant verder te verbeteren.

De resultaten
Door twee afdelingen samen te voegen worden werkprocessen beter gestroomlijnd. Er ontstaat een grotere transparantie voor de organisatoren van evenementen in de Doelen en er is een stevige kostenreductie met name op personeel behaald.

“Wat ik bijzonder vind aan Changekitchen is dat ze maatwerk leveren. Thijs Vink is in staat om met een open blik alle niveau’s in de organisatie te betrekken bij het veranderproces. Hij houdt rekening met ieders belang zonder het gewenste eindresultaat uit het oog te verliezen. Met name zijn grote mate van betrokkenheid en daadkracht heb ik zeer gewaardeerd.”

– Anton Vliegenthart, directeur De Doelen

Meer weten?
Neem contact op met Thijs