Aansluiten bij de beweging is het begin van de verandering.

Partners met dezelfde visie

Lonneke van Nistelrooij

In de ruim 25 jaar aan ervaring in de gezondheidszorg maakt Lonneke nog dagelijks gebruik van haar achtergrond als creatief therapeut. Door haar grondhouding om te kijken naar wat er achter gedrag schuilt en daarover niet te oordelen geeft zij mensen het vertrouwen.

"Veranderen begint voor mij met aansluiten bij de beweging. Ik vind dat je eerst moet weten waar de ander zit zodat hij/zij zich gehoord en gezien voelt."

Lonneke inspireert mensen door haar vermogen om zaken in perspectief te plaatsen vanuit rust. Zij heeft een overstijgende blik en brengt het gesprek terug tot de essentie. Is een bruggenbouwer. De positieve energie die zij er in stopt werkt aanstekelijk en geeft de ander ook weer energie. Zo geeft zij inhoud aan haar rol van coach, projectleider en manager. Niet iemand die bepaalt hoe het moet, maar die anderen aan het denken zet en dat helpt vorm te geven.

"Veranderen en verbeteren doe je samen. Door van buitenaf in te vliegen kun je open waarnemen en zien wat er is en hoe het zou kunnen zijn. Ik zie, analyseer en weet wat er moet gebeuren en vertaal dat naar een gedragen traject. Hoe gaan we het doen. Wat vinden we er van. Dit samen aangaan met ruimte en sturing op het proces geeft blijvend resultaat."

#zorg #coaching #projectleiderschap #interimmanagement