Door de intelligente lockdown gelden er momenteel extreme bedrijfsomstandigheden. De huidige economische crisis verspreidt zich verder met buitengewone snelheid. Het is voor velen eerst zaak om te overleven. Maar dan? Leiderschap en ondernemen in deze tijd, vergt toekomstig leiderschap; leidt uw organisatie door deze tussentijd naar een nieuwe realiteit. Changekitchen helpt u daarbij.

Juist nu is een heldere, creatieve visie op wat mogelijk is en een inspirerende ‘purpose’ nodig om betrokkenheid, vertrouwen en veiligheid te bieden. Wees zo’n leider voor uw team èn voor uzelf.

Als ondernemer hebt u op dit moment belangrijke vragen te beantwoorden:

Helderheid over de situatie in uw organisatie en een pro-actieve houding, zijn nu van het grootste belang. Vooruitdenken, vooroplopen èn krachtig leiderschap tonen, is nodig om al uw stakeholders te helpen in deze tijd.

Nu vragen zoals deze, op juiste wijze beantwoorden, voorkomt dat deze crisis nog verdere negatieve effecten op uw bedrijf zal hebben. Laat angst en passiviteit geen valkuil worden, niet voor u, niet voor uw team. Wij helpen u hier graag bij.

Ons aanbod

1 – Nu overleven: technisch-financiële bedrijfsondersteuning

Een snelle inventarisatie van uw bedrijfssituatie biedt direct zicht op de mogelijkheden en de beperkingen. Op basis daarvan maken we samen een Strategisch crisis-actieplan onderverdeeld in tijdsvakken: huidige week, 2-4 weken, 1-2 kwartalen, van tussentijd naar nieuwe realiteit.

2 – Maar dan: Leiderschap en managementteam (MT) ondersteuning

Het menselijk kapitaal van uw ondeneming is van groot belang. Het is dus zaak om er voor te zorgen dat  u en al uw medewerkers gezond blijven en de uitdaging aan blijven kunnen. We bieden daarom:

Hoe gaan we dit samen doen?
Changekitchen is gespecialiseerd in leiderschap bij verandering. Om u zowel korte- als lange-termijn-ondersteuning te bieden, zetten wij ons hele arsenaal aan expertises in: van impactvolle en innovatieve organisatieondersteuning tot krachtige executive prestatie- en stress-managementinterventies. We stemmen onze interventietechnieken daarbij direct af op uw persoonlijke en unieke situatie.

Kosten
Wij willen dat u slaagt, zodat uw mensen kunnen slagen! Wij beseffen dat dit op dit moment zeker makkelijker gezegd lijkt dan gedaan. Wanneer u NU enige vorm van hulp nodig hebt, ondersteunen we u graag.

Kosten? Daar gaat het even niet om, daar zoeken we een oplossing voor. Het is nu zaak om er samen goed uit te komen. Laten we samen een horizon ontwikkelen!

Volgende stap
Bel met René Vos van Reenen (06-51903881) of met Johan Reinhoudt (06-19400874) van Changekitchen. Wij zorgen voor een gezamenlijke afspraak op korte termijn.

Deze ‘tussentijd’ biedt nieuwe kansen voor u en uw organisatie. Hoe? Bel ons.