Grote veranderingen beginnen met kleine successen.

Partners met dezelfde visie

Kirstin Lentz

Je hebt ideeën over wat er nodig is in jouw organisatie, maar dat in de praktijk concreet en succesvol maken, gaat niet vanzelf. Kirstin helpt je hierbij. Zij weet hoe te beginnen en de energie erin te houden.

Als ontwerper en begeleider van complexe verandertrajecten zet ze haar passie, kennis en ervaring in om mensen vooruit te helpen. Zij focust daarbij op cultuurverandering, teamontwikkeling, leiderschapscoaching en strategie-ontwikkeling. Ze onderzoekt wat er écht nodig is en gaat dan zorgvuldig aan slag: onderzoeken, ervaren, bijsturen en doorpakken in een realistisch tempo.

“Ik inspireer management en medewerkers om zinvol te leren en creëren. Door samen te reflecteren op de effectiviteit, wordt het logisch om onhandige gedragspatronen te doorbreken. Door eigenaarschap te motiveren gaan we daadwerkelijk nieuwe competenties, leiderschapsstijlen, structuren en processen ontwikkelen.”

Kirstin stimuleert mensen en organisaties om vanuit een vrije, open houding, de mogelijkheden voor de toekomst te zien. Het is haar missie om mensen in beweging te brengen, om hen verandering te laten ervaren als een persoonlijke kans. Ze geeft mensen de kracht en het vertrouwen om in actie te komen en die eerste stap buiten de comfortzone te zetten. Kirstin praat dus niet alleen over ‘verandering’ maar gaat vooral met mensen aan de slag. Een goede balans tussen organisatiedoelstellingen en onderstroom staat daarbij centraal. Ze houdt het doel in het vizier en begrijpt complexiteit, maar focust op de kleine stappen.

Wat Kirstin kenmerkt? Daadkracht, gedrevenheid en leergierigheid. En haar vermogen om teams op verschillende niveaus te verbinden aan veranderopgaves. Structuur en creativiteit gaan daarbij hand in hand; Kirstin combineert analyse, modellen en structuren op vanzelfsprekende wijze met flexibiliteit, buiten de kaders denken en de inzet van creatieve werkvormen.

#opgavegericht werken #eigenaarschap #storytelling #leiderschap #cultuurverandering #organisatiecoaching