Veranderen is bewegen met een doel. Niets meer, niets minder.

Partners met dezelfde visie

Joost Schothorst

Joost begeleidt organisaties en individuen bij het scherpstellen van hun ontwikkeldoelen, in relatie tot hun omgeving. Hij zorgt ervoor dat teams en medewerkers beter inzicht krijgen in het effect van hun gedrag en gerichter kunnen aankoersen op het behalen van hun doelen.

Joost is een gedreven trainer, coach en ontwikkelaar met als expertise: inclusiviteit, teamontwikkeling, management development en leiderschap. Opgeleid als organisatiepsycholoog, werkte hij als leidinggevende, beleidsmedewerker en externe consultant binnen de dienstverlening, de maakindustrie, de maritieme sector en de techindustrie. Door deze brede ervaring weet hij goed aan te sluiten bij veel verschillende doelgroepen en perspectieven. Zijn bijdrage is altijd inhoudelijk en afgestemd op de vraag van de opdrachtgever.

“Als trainer voel ik me als een vis in het water. Door iedereen te erkennen en uit te dagen, bereiken we samen de vooraf de gestelde doelen.”

Een open, directe en positief kritische aanpak is kenmerkend voor Joost. Hij zorgt voor vertrouwen en heeft aandacht voor de ontwikkeldoelen van elk individu. Hij gaat ongemak daarbij niet uit weg en streeft altijd naar het allerbeste resultaat.

#training #leiderschapsontwikkeling #managementdevelopment #coaching

Copy link
Powered by Social Snap