Alles wat je om je heen ziet was eerst een gedachte.

Johan Reinhoudt

Johan heeft een passie voor mensen, leiderschap en gezonde bedrijfsvoering. Hij begeleidt individuen, teams en organisaties bij strategische vraagstukken, leiderschapsontwikkeling en executive coachingtrajecten op maat. Samen met de cliënt zoekt hij daarbij naar grensverlegging, verdieping en groei, binnen de context van een helder gedefinieerde bedrijfsstrategie.

“Mensen zijn een golf van potentie en leven in een wereld van mogelijkheden.”

Deskundigheid, analyse, verbinding en een integraal perspectief staan centraal in het werk van Johan. Hij legt relaties tussen verschillende domeinen en trends, data en structuren, kansen en keuzes. Dit zorgt voor heldere perspectieven op intentie, mogelijkheden en zinvolle doelen. Vanuit zijn bedrijfskundige en executive leiderschapservaring, kiest hij graag voor een innovatieve, planmatige en praktische aanpak met meetbare resultaten. Maar altijd: met het welzijn van de mens centraal.

Johan heeft een zeer ruime ervaring als managementconsultant, interim-executive, executive coach, bedrijfsleider, turn-around manager en leider van hoogproductieve teams in startup, MKB en complexe internationale organisaties.

#wendbareorganisaties #visieoporganisaties #ondernemen #leiderschap #prestatieverbetering #succesvolveranderen

Op zoek naar een collega? Ontmoet ze hier