Ik zie een kans en pak de klus op.

Partners met dezelfde visie

Hermien Kosian

Hermien werkt aan de pittigste veranderprojecten op het gebied van zorg en onderwijs. Met optimisme draagt zij informatie aan, deelt haar kennis en ervaring en krijgt zo organisaties blijvend in beweging.

Hermien heeft zich de afgelopen jaren beziggehouden met zware kwaliteitstrajecten binnen de zorg. Daarnaast heeft zij ruime ervaring met het invoeren van zelfsturing binnen teams. Binnen de zorgsector beschikt Hermien over ervaring en kennis op het gebied van bouw en renovatietrajecten. Het samenvoegen van bedrijfsonderdelen, het organiseren van strategische sessies en begeleiden van managementteams behoort tot haar expertise.

"Een transformatie van een traditioneel georganiseerde, hiƫrarchische teamstructuur naar een platte organisatie met zelfsturing en gelijkwaardige team is een niet te onderschatten taak. Ik zie de kans en pak de klus op. Eigenaarschap is van groot belang. Wanneer het proces van jou en jouw team is, dan is de bereidheid tot leren groot."

Samenwerken met Hermien staat voor snel denken en doen. Geen langdradige sessies. Hermien komt snel tot de kern en gaat voortvarend aan de slag. Ze is verbindend en positief.

#zorg #interimmanagement #zelfsturing #kwaliteitsmanagement

Inspiratie van Hermien