Bewust worden. Bewust kiezen. Bewust zijn.

Partners met dezelfde visie

Hajo de Boer

Hajo helpt managementteams beter, leuker en efficiënter samenwerken. Door begeleiding en training op team- en individueel niveau. Simpel en daadkrachtig. Met als doel: een blijvende verandering van gedrag én resultaat.

"Bewustwording, is voor mij de sleutel voor transformatie. Door een groter bewustzijn van de eigen mindset, zijn mensen beter in staat om een situatie positief te beïnvloeden. Dit levert meer verbinding, meer plezier én betere resultaten."

Dat geldt ook voor leiders. Bewust leiderschap zorgt ervoor dat leiders in staat zijn betere keuzes te maken, completer te communiceren en meer tijd en aandacht over te houden voor andere zaken.

Met 20 jaar werkervaring in het bedrijfsleven kan Hajo zich goed verplaatsen in wat er nodig is. Zijn werkwijze is erop gericht samen een echte verandering teweeg te brengen. In kleine, realistische en concrete stappen. Het gaat daarbij ook om de wil om uit de comfortzone te stappen; een belangrijke voorwaarde om te kunnen leren, groeien en leven.

Wat Hajo kenmerkt, is een no-nonsense aanpak vanuit verbinding. Scherpte én een balans tussen lichtheid en diepgang. Woorden én daden. Met humor, energie en gebaseerd op een wederzijdse intentie om te groeien.

Hajo verrijkte zijn zakelijke kennis – commerciële economie, bedrijfskunde en Lean Six Sigma – met opleidingen op het gebied van psychologie, bewustzijn en menselijk gedrag. Deze combinatie maakt hem tot een veelzijdig trainer en facilitator met een brede ervaring en expertise.

#Bewustzijn #Leiderschapstraining #MiracleMorning #Eigenaarschap #Mindset #Teams

Inspiratie van Hajo