Changekitchen draagt bij aan duurzame verbetering

Goede doelen

Stichting La Vecina

Geeft in de Colombiaanse sloppenwijk La Boquilla in Cartagena aandacht aan kansarme kinderen. Via voorschoolse opvang, basisonderwijs, opvoedondersteuning aan de ouders en sociale wijkprojecten, krijgen de kinderen een kans op een betere toekomst. De school telt zo’n 115 leerlingen die in zeven groepen van maximaal 15 leerlingen les krijgen. Naast onderwijs krijgen alle kinderen voedsel en medische zorg.

Stichting Babungo

Ondersteunt kleinschalige projecten in Kameroen op het gebied van onderwijs en gezondheidszorg. Zo biedt de stichting kansarme kinderen de mogelijkheid hun school af te maken, door hun schoolgeld, boeken, schriften, schooluniformen en schoenen te betalen. Ook ondersteunt de stichting een medisch centrum dat hulp biedt aan psychiatrische patiënten en hun families, en aan vrouwen en kinderen die besmet zijn met hiv & aids.

Stichting d’ONS

Zet zich in voor duurzame ontwikkeling op economisch, sociaal en milieugebied in Suriname. Jaarlijks kunnen verschillende projecten in Suriname op steun van d’ONS rekenen. Zoals de plaatsing van zonnepanelen in afgelegen dorpen, het ontwikkelen van lesmateriaal voor scholen en de bescherming van de zeeschildpad nesten tegen stropers.

Wilt u ons beter leren kennen? Meld u aan voor een bijzondere ontmoeting