Het antwoord is er al.

Partners met dezelfde visie

Frederike van Verschuer-Karthaus

Frederike is gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling. Of het nu gaat om persoonlijk leiderschap, loopbaancoaching of begeleiding bij stress of burn-out.

“Als ieder mens verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf, ontstaat er een betere wereld. Door je eigen emoties, gedachten en patronen te onderzoeken, word je je sterker bewust van jezelf, je omgeving en jouw invloed hierop. Hierdoor ben je beter in staat om richting te kiezen, grenzen te stellen en effectief te zijn. Via coaching onderzoeken we samen hoe jij dat voor elkaar krijgt. Als individu, met jouw team of jouw bedrijf.”

Frederike is nieuwsgierig, analytisch en empathisch. Deze combinatie zorgt ervoor dat ze makkelijk verbinding maakt én snel tot de kern komt. Ze beschikt over een breed arsenaal aan kennis, tools en technieken om in te zetten. Een traject is altijd maatwerk.

“Ik werk op basis van gelijkwaardigheid. Ik geloof dat het antwoord al aanwezig is. Samen zorgen we dat het naar de oppervlakte komt.”

De stijl van Frederike laat zich typeren als nuchter, prikkelend en resultaatgericht. En altijd: met de nodige humor. Ze onderzoekt zonder oordeel en kijkt naar het geheel: fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal, maar ook de praktische context waarin jij je bevindt. Het resultaat is dat jij zelf regie weet te nemen op een manier die goed bij jou past.

#coaching #persoonlijkleiderschap #persoonlijkeontwikkeling