Professionals met Changekitchen DNA zijn aangesloten op de transitie

Changekitchen DNA

In transitie beweegt een organisatie richting het gewenste doel. Dit neemt tijd in beslag en vraagt vaak om bepaalde expertise of capaciteit die niet in de bestaande organisatie beschikbaar is. Er worden tijdelijke professionals ingehuurd om het werk te verrichten. Helaas zien we vaak dat de onboarding van interimmers minder aandacht krijgt dan vaste medewerkers en is de tijdelijke professional daarmee niet aangesloten op (de onderstroom van) de transitie, met als resultaat dat hij/zij daaraan niet zomaar bijdraagt of soms zelf afbreuk doet met goedbedoelde nieuwe energie.

Changekitchen heeft daarom een netwerk van verschillende specialismen gebouwd dat zich onderscheidt door professionals die naast hun kerncompetentie ook gevoel hebben voor veranderingen. Deze professionals dragen het Changekitchen DNA. Een IT’er die begrijp wat de menselijke maat is en echt kan communiceren, een HR-medewerker die begrijp dat een bewegende organisatie maakt dat mensen wellicht ook onzeker zijn over hun positie, etcetera. Welke specialismen wordt veel gevraagd? HR, Finance, IT, Communicatie, Projectondersteuning & -leiding, maar daag ons vooral in bredere zin uit.

Dus is jouw organisatie in beweging en bestaat er behoefte aan tijdelijke capaciteit of expertise? Neem vrijblijvend contact met ons op en binnen een paar werkdagen heb jij een gesprek met de kandidaat die jou helpt met je vraagstuk én door ons verder ingewerkt en begeleid wordt op de transitie die bij jouw organisatie speelt.

Meer weten?
Neem contact op met: