Start altijd bij het probleem!

Partners met dezelfde visie

Désirée Hobbelen

Désirée richt zich op het implementeren en borgen van innovaties in de zorg, veelal op technologisch en digitaal gebied. Vanuit haar rol als change expert en implementatiecoach begeleidt en adviseert ze directies, managers en teams. Ze houdt daarbij niet alleen de innovatiedoelen in de gaten, maar ook de overkoepelende strategie én het primaire proces. Dit vertaalt ze naar adviezen die werkbaar, praktisch en concreet zijn. Haar doel hierbij is altijd: de zorg verbeteren en het werk eenvoudiger en plezieriger maken.

Désirée brengt energie en beweging. Ze is een kei in het leggen van verbindingen, het stimuleren van samenwerking en het zorgen voor kennisoverdracht. Ze durft systemen te bevragen, bakens te verzetten en weet ook anderen hiervoor te enthousiasmeren. Zo weet ze iedereen op een organische wijze mee te nemen in de veranderingen.

“Ik ben kritisch op de inhoud en houdt de praktische vertaling voor de zorgprofessionals altijd in het vizier. No-nonsense en hands-on. Bij het zoeken naar de beste innovatie zal je me daarom vaak vragen horen stellen als: ‘Welk probleem willen we hier precies oplossen? En is dit dan wel echt de juiste oplossing?”

Désirée heeft ruim 34 jaar ervaring in de zorg, vanuit verschillenden rollen. Ze volgde opleidingen tot verpleegkundige én tot manager. Ook volbracht ze de internationale universitaire opleiding Care & Technology. Dit heeft haar een doorleefde visie gebracht en de capaciteit om zaken van vele kanten te bekijken. Vanuit die basis werkte ze als regiomanager en innovatiemanager binnen de VVT sector, aan de ontwikkeling van complexe innovatiestrategieën en implementatievraagstukken.

Geïnspireerd door het gedachtengoed van Positieve Gezondheid en de passie voor nieuwe technologische ontwikkelingen, zet zij zich ervoor in, de zorg elke dag weer een stukje mooier te maken. To the point, zonder gedoe en gericht op het beste resultaat voor iedereen.

#innovatie #zorgtechnologie #implementatie #energiek #verbindend #samenwerken