Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?

Coaching

Changekitchen helpt mensen het beste uit zichzelf te halen. Mogelijkheden te ontdekken die ze zelf niet voor mogelijk hielden, waardoor ze beter en efficiënter kunnen functioneren. Wij onderwijzen niet, maar tonen u de weg naar verdere ontwikkeling.

Wij coachen (top)bestuurders, directeuren en managers, individueel of als team. De nadruk kan liggen op persoonlijke ontwikkeling of juist op een concrete hulpvraag of dilemma rondom een functioneren in de organisatie. Waar nodig zetten wij, diverse middelen in om het doel te bereiken. Denk aan testen, inspiratiesessies, oefensessies, gedragsanalyse e.d..

Een coachingstraject bevat altijd een (leer)doel, is resultaatgericht en voor een afgestemde periode. Een paar uur per keer, met regelmaat, maar niet te vaak. Precies voldoende om effectief te zijn.

Onze coaching is scherp, verdiepend, concreet, helder. Zodat u met meer inzicht, daadkracht en inspiratie verder kunt op uw weg naar het doel van de organisatie en van uzelf.

Een organisatie die bestaat uit mensen die een droom hebben, die het doen van het goede tot gewoonte ontwikkelen, die plezier hebben in hun werk, zal een organisatie zijn die perfectie levert. Dat is het doel voor ons zelf en dat gunnen wij onze relaties ook, van harte.

Gerelateerde opdracht:
Driegasthuizengroep

Meer weten?
Mail ons!

Changekitchen

Bekijk ook onze instrumenten