Waarom binnen je comfortzone blijven als daarbuiten veel meer te beleven valt?

Wat we doen

Coaching

Changekitchen helpt mensen om het beste uit zichzelf te halen. Mogelijkheden te ontdekken en inzichten te verwerven, om beter, efficiënter en met meer energie te kunnen functioneren.

Individuele coaching
Wij coachen zowel (top)bestuurders en directeuren als leidinggevenden en andere professionals. De aanleiding kan zijn te willen groeien in je persoonlijke ontwikkeling, of juist  omdat je een concrete vraag of dilemma hebt over jouw functioneren in je werk. Wat is effectief gedrag? Wat belemmert jou hierbij? Hoe blijf je groeien? Hoe vergroot je de verbinding met jezelf, met je collega’s en de maatschappelijke ontwikkelingen?

Teamcoaching
Ook bieden wij teamcoaching bij vraagstukken over het verbeteren van de onderlinge samenwerking of het vergroten van de teamperformance. Of bijvoorbeeld wanneer je wilt werken aan  het vitaal en gezond houden van je teams, zodat medewerkers met energie en gedrevenheid hun werk kunnen blijven doen. Coaching kan hierin een grote rol spelen.

Een coachingstraject is altijd gebaseerd op een (leer)doel; resultaatgericht en voor een afgestemde periode. Samen bepalen we wat er nodig is om het doel te bereiken. Daarbij kunnen we middelen inzetten als gesprekken, diverse oefeningen en werkvormen en ook gedragsanalyse. De duur van het coachingstraject en de frequentie van de sessies zijn maatwerk. Precies voldoende om effectief te zijn.

Onze coaching is verdiepend, concreet en helder. Zodat je met meer inzicht, daadkracht en inspiratie, verder kunt op je weg naar het doel van de organisatie en van jezelf.

De Zustercoach
Speciaal voor de doelgroep van zorgprofessionals hebben wij De Zustercoach in de markt gezet. Wij bieden onder deze noemer training en coaching aan verpleegkundigen, verzorgenden en andere zorgprofessionals, om ervoor te zorgen dat zij meer energie in het werk houden en hun werk als lichter beleven.