Voordat je een aanname doet: stel een vraag.

Partners met dezelfde visie

Claudia van Middelkoop

Claudia geeft mensen op toegankelijke wijze handvatten voor hoe zij hun communicatie kunnen veranderen. Ze maakt mensen ‘wakker’ door inzicht te geven in onbewuste processen. Mensen begrijpen hierdoor beter waarom ze bepaalde dingen doen of denken, en of dit gedrag zinvol is voor hen.

Claudia is opgeleid tot toegepast psycholoog en trainer. Zij traint en coacht leidinggevenden en medewerkers van grote en middelgrote organisaties in het versoepelen van hun communicatie. Haar werkwijze is open, positief en oplossingsgericht. Tevens werkt Claudia als vertrouwenspersoon. Zij is daardoor gewend om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken, waardoor er meer begrip ontstaat.

“Ik geloof in de kracht van kwetsbaarheid en imperfectie. Zelf wist ik lange tijd niet wat ik wilde en leefde hierdoor het leven van andere mensen. Daar werd ik uiteindelijk hartstikke ongelukkig van. Door mijzelf te ontwikkelen kreeg ik zelfinzicht en zelfvertrouwen, ook op werkgebied. Die ervaringen wil ik jou ook graag geven.”

Het resultaat van Claudia’s training en coaching: mensen hebben meer zicht op hoe zij overkomen en kunnen hier positief en met zelfvertrouwen op sturen. Hierdoor kunnen zij duidelijker en concreter communiceren, werkrelaties verbeteren en hun doelen bereiken.

#communicatie #psychologie #ongewenstgedrag #bewustzijnvergroten