In verbinding naar het doel

Cecile Spijk

Cecile helpt mensen in organisaties om samen een verandering te realiseren, waardoor die organisaties hun doelen kunnen halen. Ze werkt hierbij graag vanuit een agile visie, één van haar specialismen.

Of het nou gaat om training, coaching of teamvorming, bij Cecile staat het succesvol verhogen van de wendbaarheid van de organisatie centraal. Samen met de medewerkers kijkt ze of de visie en doelen van de organisatie voldoende scherp zijn, wat er nodig is om de doelen daadwerkelijk te halen en welke vernieuwing hieraan kan bijdragen. Cecile heeft een achtergrond in communicatie, business én ICT. Ze ‘spreekt dus vele talen’ en weet verschillende mensen en perspectieven met elkaar te verbinden; inhoudelijk en effectief. Het gezamenlijke resultaat telt!

“Wanneer mensen zelf de verandering omarmen, omdat ze er de waarde van inzien, dat vind ik mooi om te mogen meemaken!”

Cecile geeft invulling aan haar opdrachten met gevoel, passie en een eindeloze wens om dingen beter te maken dan ze waren. Altijd met het doel voor ogen. Ze heeft een scherpe analytische geest en weet verbeterpunten snel zichtbaar te maken. Hierdoor kan ze mensen gericht motiveren om de beste weg te kiezen en deze punten zelf aan te pakken. Het geeft Cecile veel energie om deze stappen te ondersteunen.

Cecile deed ruime ervaring op met opdrachten op het gebied van verandering, vernieuwing en innovatie in verschillende branches, zoals de financiële sector, de transport- en de telecomsector. Haar opleiding tot communicatiewetenschapper vulde Cecile aan, met een breed scala aan certificaten en opleidingen op het gebied van organisatievraagstukken: MBA Change management, Prince2 en Scaling Agile framework SAFe. Ook is ze een geaccrediteerd trainer Product Owner, Scrum Master en Agile Foundation. Cecile zet deze brede expertise graag in, om binnen organisaties het verschil te maken.

#agilechange #ontwikkeling #innovatie

Op zoek naar een collega? Ontmoet ze hier