Snel, simpel en helder de basis op orde.

Instrumenten

Carefix

Iedere zorgverlener wil, naast het voldoen aan wet- en regelgeving, graag de beste zorg verstrekken. Carefix helpt daarbij.  Het geeft een bestuurder, binnen een week, verantwoord inzicht in de status van ‘de basis op orde’. Zo is snel duidelijk welke verandering nodig is om de beste zorg te (blijven) verlenen.

Carefix is een handzame tool die bestaat uit een gedetailleerd elektronische vragenlijst met een heldere handleiding hoe en waar de antwoorden binnen de organisatie te vinden zijn. Ook zonder actuele zorgachtergrond. De constateringen worden door de Carefix engine tot een heldere rapportage verwerkt en door een Carefix-specialist voorzien van een analyse. Dit vormt de basis om concrete verbeteringen door te voeren met een duidelijk indicatie wat de meest urgente aanpak nodig heeft.

Carefix-specialist of eigen medewerker?

Carefix-specialisten van Changekitchen kunnen de tool bij u inzetten of zelfs een volledig Carefix-programma bij u realiseren. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eigen medewerkers te laten trainen, zodat zij in staat zijn Carefix, in licentie, uit te voeren. Hoe? Wij komen dit graag vertellen.