Wie wil veranderen, gaat op pad!

Annemartine Cox

Annemartine ondersteunt en adviseert organisaties om hun medewerkers krachtiger te laten functioneren in een veranderende omgeving die hoge eisen stelt. Ze is goed in het begeleiden van mensen en teams van problemen naar oplossingen. Ze vertaalt daarbij abstracte en complexe zaken, naar concrete acties die resultaat opleveren. .

“Onder het motto: ‘Wie wil veranderen, gaat op pad!’ begeleid ik mensen in het bepalen en volgen van het pad naar wat zij willen en wat zij kunnen. Dat doe ik vanuit het vertrouwen in de kracht en kennis van de ander.”

Annemartine kan goed schakelen tussen de wensen, behoeften en eisen van individuen en die van een team of organisatie. Iedereen is anders, elk team is anders, elke vraag is anders. Dus levert Annemartine geen standaard aanpak; ze kijkt wat er nodig is en welke werkwijze daarbij past. Ze gaat hierbij uit van de kwaliteiten die er al zijn, om de gewenste verandering tot stand te brengen. Resultaat van haar inzet is inzicht en eigenaarschap: mensen beseffen wat hun mogelijkheden zijn en welke keuzes ze kunnen maken en welke stappen ze moeten zetten om de gewenste doelen te bereiken.

Annemartine begeleidt zowel individuen als teams. Ze heeft veel ervaring met coaching van young professionals en van teamleiders, afdelingshoofden en andere functies in het middenmanagement. Ook is ze een ervaren begeleider bij intervisie-trajecten. Annemartine voerde opdrachten uit bij de overheid en bij non-profit organisaties, in rollen als coach, teamcoach, leidinggevende, projectleider en adviseur. Kenmerkend voor haar aanpak is altijd: rust, vertrouwen en humor.

#youngprofessionals #coaching #middenmanagement #loopbaanvragen #teamontwikkeling #intervisie

Op zoek naar een collega? Ontmoet ze hier

X